Tukipalvelu:   020 786 1110

Perintökuja 8, 01510 VANTAA

ATOPflow- toiminnanohjaus voitti Finnclean innovaatio -2023 kilpailun

Finnclean Innovaatio 2023 -kilpailu järjestettiin Pohjoismaiden suurimman puhtausalan tapahtuman Finncleanin aikana 15.–16.3.2023 Tampereella. Kilpailussa tuotiin esille ratkaisuja, joiden avulla puhtausalaan liittyvän tuotteen tai palvelun käyttäjän elämä helpottuu tulevaisuudessa. Kilpailuun osallistui yhteensä 17 tuotetta tai palvelua.

 

Parhaaksi innovaatioksi palkittiin Atop-Tieto Oy:n ATOPflow-toiminnanohjaus, joka mahdollistaa ylläpito-, perussiivous- ja jaksotöiden kuittaamisen, seurannan ja raportoinnin reaaliaikaisesti verkossa. Tuomariston puheenjohtaja ja Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Sari Mattila toteaa, että ATOPflow- toiminnanohjaus nousi muista osallistujista esiin sillä, että ohjelmisto mahdollistaa laajasti puhtausalan kaipaamat kehitysaskeleet niin teknologian kehityksen osalta kuin myös itse työn suunnittelussa, toteutuksessa ja viestinnässä.

Tuomaristo näki ohjelmistossa myös jatkokehitysmahdollisuuksia, esimerkiksi hyödyntämällä tulevaisuudessa dataan yhdistettyä tietoa puhtaanapidettävien kohteiden robotiikasta ja muista teknologioista. Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Mattilan lisäksi, Puhtausala ry:n hallituksen puheenjohtaja Aino Aho ja Tampereen Messujen toimitusjohtaja Tuomas Räsänen.

 

Lähde:

SSTL Puhtausala ry. https://puhtausala.fi/yhdistys/medialle/atopflow-toiminnanohjaus-voitti-finnclean-innovaatio-2023-kilpailun. Viitattu 16.3.2023.