Tukipalvelu:   020 786 1110

Perintökuja 8, 01510 VANTAA

Tule mukaan ATOPs & ATOPsLite -asiakasverkoston webinaariin 23.5.2024

Atop-Tieto Oy järjestää webinaarin kaikille ATOPs ja ATOPsLite- ohjelmistokäyttäjille toukokuussa.

 

Ajankohta

23.5.2024 klo 09:00 - 9:45

 

Verkostotapaaminen järjestetään Teams- webinaarina, jossa osallistujilla on mahdollisuus keskustella ja vaihtaa ajatuksia muun muassa hyvistä mitoittamisen käytänteistä ja vinkeistä muiden siivouksen mitoittajien, suunnittelijoiden ja puhtaustoimialan ammattilaisten kanssa. Webinaarin keskeisenä tarkoituksena on siis yhdistää siivouksen mitoittamisen parissa työskenteleviä ja tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ajatusten vaihtoon toimialaa puhuttavista ajankohtaisista asioista ja aiheista.

 

Osallistumalla webinaariin mukaan, Sinullakin on mahdollisuus kuulla kollegoiltasi uusista ideoista ja toimintamalleista, jotka voivat parhaimmillaan helpottaa ja tehostaa jatkossa omaakin työtäsi ja arkeasi mitoittamisen tehtävien parissa. Eikä siinä vielä kaikki, verkostotapaaminen tutustuttaa sinut mukavaan joukkoon alan parhaita ammattilaisia!

 

Webinaarin vetäjät

Sari Niinimäki, Tytti Immonen, Atop-Tieto Oy

 

Aiheet ja alustajat

”Miksi kannattaa verkostoitua mitoittamisen asioiden ympärille?”

Teija Pekonen, Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveysala

 

Case Servi: ”Miten ATOPs -ohjelmistoa on hyödynnetty tehokkaasti läpi koko suunnitteluprosessin laskutustietoihin asti?"

Viivi Vartia-Koivisto ja Marita Koskinen, Sastamalan Puhtaus- ja Ruokapalvelut Oy Servi

 

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi ilmaisesta Teams -webinaarista ja ilmoittaudu mukaan 21.5.2024 mennessä. Lähetä omat yhteystietosi s-postiin: atop@atop.fi. Osallistumislinkin webinaariin saat ennen tilaisuutta omaan sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan webinaariin ja verkostoon!

 

 

PS. Jatkoa seuraa, eli seuraava asiakasverkoston webinaari järjestetään 29.8.2024 klo 09:00 - 09:45. Aiheena elokuussa muun muassa: ”Työntutkimuskoulutus ja robotiikka, kuulumisia ja ajatuksia työntutkijakoulutuksesta.” Alustajana Annika Enqvist, Atop-Tieto Oy.