Tukipalvelu:   020 786 1110

Perintökuja 8, 01510 VANTAA

Ajankohtaista

 • 14.06.2024
  Atop-Tieto mukana pääkumppanina Puhtausalan Tähdet 2024 -kilpailussa

  Puhtausalan Tähdet 2024 -kilpailussa alan vuoden parhaat toimijat palkitaan seitsemässä eri kilpailusarjassa. Atop-Tieto toimii pääkumppanina Suunnittelija 2024 -sarjassa. Tuomarina toimii Atop-Tiedon tuotepäällikkö ja työntutkija, Sari Niinimäki. 

   

  Suunnittelijalla, joka mitoittaa, laskee ja rationalisoi siivouspalvelukohteita on oltava siivousalan substanssi hallussa! Puhtausalan Tähtenä hänen on hallittava laskennan lisäksi myös palvelutuotannon kannattavuuteen tähtäävät elementit. Hänen on oltava digitaitoinen ja hallittava laatuajattelu. Suunnittelija voi edustaa myös puhtauspalvelun ostajaorganisaatiota.

   

  Puhtausalan tähdet palkitaan lokakuun lopulla 31.10.2024 Pikku-Finlandiassa järjestettävässä gaalassa. Puhtausalan Tähdet 2024 kilpailun ja gaalan järjestäjänä toimii Puhtausala ry.

  Lue lisää
 • 12.06.2024
  Ilmoittaudu mukaan 29.8.2024 ATOPs/Lite -asiakasverkoston webinaariin

  Atop-Tieto Oy järjestää webinaarin kaikille ATOPs ja ATOPsLite- ohjelmistokäyttäjille elokuussa. Aiheina muun muassa robotiikka ja työntutkijakoulutus.

   

  Ajankohta

  29.8.2024 klo 09:00 - 9:45

   

  Asiakaswebinaari järjestetään Teams -tapaamisena, jossa osallistujilla on yhteisten käsiteltävien aiheiden lisäksi mahdollisuus keskustella ja vaihtaa ajatuksia muun muassa hyvistä mitoittamisen käytänteistä ja vinkeistä muiden siivouksen mitoittajien, suunnittelijoiden ja puhtaustoimialan ammattilaisten kanssa. Webinaarin tarkoituksena on siis yhdistää siivouksen mitoittamisen parissa työskenteleviä ja tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ajatusten vaihtoon toimialaa puhuttavista ajankohtaisista asioista ja aiheista.

   

  Webinaarin vetäjä

  Tuotepäällikkö, työntukija Sari Niinimäki, Atop-Tieto Oy

   

  Aiheet ja alustajat

  ”Työntutkimuskoulutus ja robotiikka, kuulumisia ja ajatuksia työntutkijakoulutuksesta.” 

  Alustajana työntutkija Annika Enqvist, Atop-Tieto Oy

   

  Ilmoittautuminen

  Varaa paikkasi ilmaisesta Teams -webinaarista ja ilmoittaudu mukaan 27.8.2024 mennessä. Lähetä omat yhteystietosi s-postiin: atop@atop.fi. Osallistumislinkin webinaariin saat ennen tilaisuutta omaan sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan webinaariin ja asiakasverkostoon!

   

  Lue lisää
 • 12.06.2024
  ATOPs & ATOPsLite -asiakaswebinaari herätti kiinnostusta toukokuussa

  Atop-Tiedon toukokuussa järjestämä ATOPs ja ATOPsLite- ohjelmistoasiakkaille suunnattu webinaari keräsi runsaan osallistujajoukon sekä herätti laajaa kiinnostusta ja keskustelua.

   

  Webinaarissa Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy:n Viivi Vartia-Koivisto esitteli muun muassa työaikamenekkilaskelmien tekemistä. Vartia-Koivisto esitteli yksityiskohtaisesti kuinka prosessi etenee palvelun määrittämisestä aina laskutukseen asti, sekä sen, millaisia raportteja tyypillisesti käytetään tukemaan oman organisaation sekä asiakkaan toimintaa.

   

  Webinaariväessä keskustelua herättivät lisäksi muun muassa aiheet palvelukuvausten yhdenmukaistamisesta, käytettävän työohjeen raportointitarkkuudesta, erilaisista laskutusperusteista, kohteiden minimiajan esittämisestä palvelutuotannon käyttöön, asukashuoneiden perussiivoukset asukasvaihdoissa, kohteissa käytettävät siivousaineet sekä sisäiset ja ulkoiset auditoinnit.

   

  Kiitos kaikille webinaariin osallistuneille! Keskustelu ja ajankohtaisten asioiden käsittely saa jatkoa uudella webinaarilla elokuussa 29.8.2024, aiheina tuolloin muun muassa robotiikka ja työntutkimuskoulutus. Muista ilmoittautua mukaan!

  Lue lisää
 • 01.01.2024
  ATOPs ja ATOPsLite (siivous): peruskurssit

  Työmäärälaskenta (ATOPs & ATOPsLite), 2 päivää

  11.-12.6.2024

  20.-21.8.2024

  1.-2.10.2024

  5.-6.11.2024

   

  Piirustusten käsittely (ATOPs), 2 päivää 

  10.-11.9.2024

  12.-13.11.2024

   

  Koulutuspaikka, kurssin aikataulu

  Atop-Tieto Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa. Ensimmäinen kurssipäivä alkaa klo 09.30 ja toinen päivä klo 09.00.

   

  Hinta

  Kahden päivän (2 pv) kurssit 580 €/hlö + alv. 

  Koulutusmaksuun sisältyy opetus, koulutusmateriaali, lounas ja kahvi.

   

  Ilmoittautuminen
  Sähköposti: atop@atop.fi

  Puhelin: 020 786 1100
  - ilmoita sähköpostiviestissäsi se kurssi ja ajankohta, jolle olet ilmoittautumassa, laskutustietosi sekä mahdolliset ruoka-allergiat

  - ilmoittautumisaika kurssille päättyy kaksi viikkoa (14 pv) ennen kurssin alkua

  Kurssien peruutusehdot
  Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa (7 pv) ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista tai kurssipaikan käyttämättä jättämisestä veloitetaan täysi kurssimaksu. Noin kaksi viikkoa ennen koulutusta lähetetään osallistujille tarkemmat kurssitiedot, osallistumisvahvistus, kurssiohjelma ja saapumisohje. Atop-Tieto Oy varaa oikeuden muutoksiin.

   

  Lue lisää
 • 01.01.2024
  Atop-Tieto tarjoaa monipuolisia kiinteistönhoidon konsultointi- ja asiantuntijapalveluja

  Atop-Tiedon kiinteistönhoidon asiantuntijapalvelut kattavat ylläpidon työmäärämitoituksen ja kohdepiirustusten laatimisen sekä laadunseurannan palvelut sekä erilaiset huoltokirjapalvelut. Työntutkimus- ja mittauspalvelut täydentävät palvelukokonaisuutta. Käy tutustumassa kiinteistönhoidon asiantuntijapalveluihimme oheisen videon avulla, jossa Atop-Tiedon tuotepäällikkö ja työntutkija Ilkka Nolvi kertoo tarkemmin tarjoamistamme palveluista sekä niiden avulla saavutettavista hyödyistä. 

   

  Linkki, josta pääset katsomaan videon:

  https://www.atop.fi/palvelut

  Lue lisää
 • 09.08.2023
  ATOPs- ohjelmistoon uusia XML -ominaisuuksia

  ATOPs- ohjelmisto on jälleen kehittynyt, ohjelmistolla (ATOPs) voidaan nyt lukea Modulo (Optimaze) -ohjelmistosta saatavia XML-piirustuksia, jolloin tiedonsiirrossa ATOPs- ohjelmistoon saadaan siirtymään muun muassa kohteen tilanumerot, tilatyypit, kustannuspaikat, kiintokalusteet sekä väliovet. Myös varsinainen mitoitustyö voidaan tehdä XML- dataan pohjautuen, jolloin hyödynnetään ATOPs- ohjelmistosta valmiina löytyvää tilatietojen vastinetietokantaa. Tämä säästää merkittävästi aikaa mitoitustyössä. 

  Voit jättää meille yhteydenottopyynnön etusivun yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä meiliä osoitteeseen atop@atop.fi, esittelemme mielellämme tarkemmin ominaisuutta!

  Lue lisää