Tukipalvelu:   020 786 1110

Perintökuja 8, 01510 VANTAA

Monipuoliset ohjelmistot mitoittamiseen, laadun seurantaan sekä toiminnanohjaamiseen

Siivous ja tukipalvelut, laatu, toiminnanohjaus, ruokapalvelut, kiinteistönhoito- ja huolto

Työmäärälaskentaohjelmisto laskee siivoukseen tarvittavaa aikaa, resursseja ja kustannuksia.                                           

Lue lisää

Laadunhallinnan ja toiminnanohjauksen avulla voidaan seurata tavoitelaatua, mittaustuloksia sekä ohjata kohteessa tehtävää työtä.  

Lue lisää

Työmäärälaskentaohjelmisto laskee ammattikeittiöiden ruokapalveluissa tarvittavaa aikaa, resursseja ja kustannuksia.

Lue lisää

Työmäärälaskentaohjelmisto laskee kiinteistönhoitoon ja -huoltoon tarvittavaa aikaa, resursseja ja kustannuksia.

Lue lisää

Toimialakohtaiset tietopankit

Ohjelmistojen toimialakohtaiset tietopankit sisältävät markkinoiden laajimman valikoiman työntutkittua tietoa, mukaan lukien kaikkein uusimmat tutkimukset. Ohjelmistot palvelevat puhtaus-, kiinteistö- ja ruokapalvelualan eri toimijoita palvelujen suunnittelussa ja resursoinnissa, myynnissä, tuotannossa, kilpailuttamisessa sekä laadunhallinnassa. Käyttäjäkuntaan kuuluvat laajasti sekä julkinen että yksityinen sektori.

Uutiset

 • 14.05.2024
  Tiedote Atop-Tiedon tukipalvelusta ja toimiston aukiolosta ajalla 15.-17.5.2024

  Atop-Tiedon tukipalvelun ja toimiston poikkeava aukiolo ajalla 15.-17.5.2024. Olemme tavoitettavissa rajoitetusti, emmekä pääse välttämättä vastaamaan puheluihin. Ole hyvä ja laita tukipyyntösi sähköpostilla osoitteeseen atop@atop.fi, pyrimme vastaamaan niihin joka päivä.

  Lue lisää
 • 08.05.2024
  Tule mukaan ATOPs & ATOPsLite -asiakasverkoston webinaariin 23.5.2024

  Atop-Tieto Oy järjestää webinaarin kaikille ATOPs ja ATOPsLite- ohjelmistokäyttäjille toukokuussa.

   

  Ajankohta

  23.5.2024 klo 09:00 - 9:45

   

  Verkostotapaaminen järjestetään Teams- webinaarina, jossa osallistujilla on mahdollisuus keskustella ja vaihtaa ajatuksia muun muassa hyvistä mitoittamisen käytänteistä ja vinkeistä muiden siivouksen mitoittajien, suunnittelijoiden ja puhtaustoimialan ammattilaisten kanssa. Webinaarin keskeisenä tarkoituksena on siis yhdistää siivouksen mitoittamisen parissa työskenteleviä ja tarjota mahdollisuus verkostoitumiseen, keskusteluun ja ajatusten vaihtoon toimialaa puhuttavista ajankohtaisista asioista ja aiheista.

   

  Osallistumalla webinaariin mukaan, Sinullakin on mahdollisuus kuulla kollegoiltasi uusista ideoista ja toimintamalleista, jotka voivat parhaimmillaan helpottaa ja tehostaa jatkossa omaakin työtäsi ja arkeasi mitoittamisen tehtävien parissa. Eikä siinä vielä kaikki, verkostotapaaminen tutustuttaa sinut mukavaan joukkoon alan parhaita ammattilaisia!

   

  Webinaarin vetäjät

  Sari Niinimäki, Tytti Immonen, Atop-Tieto Oy

   

  Aiheet ja alustajat

  ”Miksi kannattaa verkostoitua mitoittamisen asioiden ympärille?”

  Teija Pekonen, Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveysala

   

  Case Servi: ”Miten ATOPs -ohjelmistoa on hyödynnetty tehokkaasti läpi koko suunnitteluprosessin laskutustietoihin asti?"

  Viivi Vartia-Koivisto ja Marita Koskinen, Sastamalan Puhtaus- ja Ruokapalvelut Oy Servi

   

  Ilmoittautuminen

  Varaa paikkasi ilmaisesta Teams -webinaarista ja ilmoittaudu mukaan 21.5.2024 mennessä. Lähetä omat yhteystietosi s-postiin: atop@atop.fi. Osallistumislinkin webinaariin saat ennen tilaisuutta omaan sähköpostiisi. Tervetuloa mukaan webinaariin ja verkostoon!

   

   

  PS. Jatkoa seuraa, eli seuraava asiakasverkoston webinaari järjestetään 29.8.2024 klo 09:00 - 09:45. Aiheena elokuussa muun muassa: ”Työntutkimuskoulutus ja robotiikka, kuulumisia ja ajatuksia työntutkijakoulutuksesta.” Alustajana Annika Enqvist, Atop-Tieto Oy. 

  Lue lisää
 • 25.04.2024
  Ilmoittaudu mukaan ATOPr- webinaariin

  Vuosipäivityksen yhteydessä myös ATOPr- ohjelmisto on päivittynyt, webinaarissa pääset tutustumaan päivitysuutuuksiin sekä keskustelemaan samalla asiantuntijoidemme kanssa ruokapalvelujen mitoittamiseen ja muihin ajankohtaisiin asioihin liittyvistä teemoista.

   

  Webinaarin vetäjinä toimivat Atop-Tiedon tuotepäällikkö, työntutkija Sari Niinimäki sekä myyntineuvottelija, työntutkija Aino-Maria Tornberg.

   

  Ajankohta

  23.5.2024

  klo. 13.00 -13.30

   

  Ilmoittautuminen

  Varaa paikkasi ilmaisesta Teams -webinaarista ja ilmoittaudu mukaan 20.5.2024 mennessä. Lähetä omat yhteystietosi s-postiin: atop@atop.fi. Osallistumislinkin webinaariin saat ennen tilaisuutta omaan sähköpostiisi.

  Lue lisää
 • 04.04.2024
  Ilmoittaudu mukaan ATOPs & ATOPsLite 2024 ohjelmistojen uudet ominaisuudet -webinaariin

  Atop-ohjelmistot (v. 30/ 2024) ovat jälleen päivitetty uusilla ominaisuuksilla, joilla nopeutetaan ja helpotetaan ohjelmistojen päivittäistä käyttöä. Tule mukaan ilmaiseen Teams -webinaariin, jossa pääset tutustumaan ATOPs ja ATOPsLite -päivitysuutuuksiin asiantuntijoidemme johdolla.

   

  Webinaarin vetäjinä toimivat Atop-Tiedon vanhempi asiantuntija Matti Jussila ja tuotepäällikkö Sari Niinimäki.

   

  Ajankohdat

  7.5.2024

  klo. 10.00 -10.30 

  klo. 13.00 -13.30

   

  8.5.2024

  klo. 10.00 -10.30

  klo. 13.00 -13.30

   

  Ilmoittautuminen

  Ilmoittaudu mukaan webinaariin 3.5.2024 mennessä. Lähetä omat yhteys- ja yritystietosi sekä tieto siitä, mihin webinaariin (päivä ja kellonaika) olet osallistumassa s-postiin: atop@atop.fi. Osallistumislinkin webinaariin saat ennen tilaisuutta omaan sähköpostiisi.

  Lue lisää
 • 06.11.2023
  Ilmoittaudu mukaan terveydenhuollon tukipalvelujen asiakaswebinaariin 18.1.2024

  Atop-Tieto Oy järjestää terveydenhuollon tukipalvelujen asiakaswebinaarin 18.1.2024 klo 09:00 - 10:30. 

   

  Webinaarissa annetaan vinkkejä siivouksen mitoittamisen ATOPs- ohjelmiston tehokkaaseen käyttöön sekä monipuoliseen raportointiin ja tunnuslukutietojen vertailuun. Lisäksi tutustutaan ATOPs- ohjelmiston Modulo -ominaisuuksiin, joilla Modulo-tilatietopalvelusta saatavia XML- piirustuksia voidaan hyödyntää ja siirtää Atop-ohjelmistoon tilanumeroineen, tilatyyppeineen, kustannuspaikkoineen sekä kiintokaluste- ja väliovi tietoineen. Webinaarin lopuksi tutustutaan ATOPflow- ohjelmiston laadun seurannan sekä toiminnanohjauksen ominaisuuksiin terveydenhuollon tukipalvelujen vinkkelistä. 

   

  Ilmoittautuminen

  Tilaisuus on maksuton, ja se on tarkoitettu Atop-Tieto Oy:n asiakkaille. Tilaisuus järjestetään Microsoft Teams -tapahtumana. Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 12.1.2024, lähettämällä omat yhteystietosi (nimi, s-postiosoite, organisaatio) osoitteeseen atop@atop.fi. Ilmoittautuneille toimitetaan sähköpostitse tarkemmat ohjeet webinaariin osallistumiseksi. 

   

  Lue lisää
 • 01.10.2023
  ATOPs ja ATOPsLite (siivous): peruskurssit

  Työmäärälaskenta (ATOPs & ATOPsLite), 2 päivää

  16.-17.1.2024 (kurssi täynnä)

  20.-21.2.2024

  19.-20.3.2024

  21.-22.5.2024 (kurssi peruttu)

  11.-12.6.2024

   

  Piirustusten käsittely (ATOPs), 2 päivää 

  6.-7.2.2024 (kurssi täynnä)

  10.-11.4.2024

   

  Koulutuspaikka, kurssin aikataulu

  Atop-Tieto Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa. Ensimmäinen kurssipäivä alkaa klo 09.30 ja toinen päivä klo 09.00.

   

  Hinta

  Kahden päivän (2 pv) kurssit 580 €/hlö + alv. 

  Koulutusmaksuun sisältyy opetus, koulutusmateriaali, lounas ja kahvi.

   

  Ilmoittautuminen
  Sähköposti: atop@atop.fi

  Puhelin: 020 786 1100
  - ilmoita sähköpostiviestissäsi se kurssi ja ajankohta, jolle olet ilmoittautumassa, laskutustietosi sekä mahdolliset ruoka-allergiat

  - ilmoittautumisaika kurssille päättyy kaksi viikkoa (14 pv) ennen kurssin alkua

  Kurssien peruutusehdot
  Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa (7 pv) ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista tai kurssipaikan käyttämättä jättämisestä veloitetaan täysi kurssimaksu. Noin kaksi viikkoa ennen koulutusta lähetetään osallistujille tarkemmat kurssitiedot, osallistumisvahvistus, kurssiohjelma ja saapumisohje. Atop-Tieto Oy varaa oikeuden muutoksiin.

   

  Lue lisää
 • 09.08.2023
  ATOPs- ohjelmistoon uusia XML -ominaisuuksia

  ATOPs- ohjelmisto on jälleen kehittynyt, ohjelmistolla (ATOPs) voidaan nyt lukea Modulo (Optimaze) -ohjelmistosta saatavia XML-piirustuksia, jolloin tiedonsiirrossa ATOPs- ohjelmistoon saadaan siirtymään muun muassa kohteen tilanumerot, tilatyypit, kustannuspaikat, kiintokalusteet sekä väliovet. Myös varsinainen mitoitustyö voidaan tehdä XML- dataan pohjautuen, jolloin hyödynnetään ATOPs- ohjelmistosta valmiina löytyvää tilatietojen vastinetietokantaa. Tämä säästää merkittävästi aikaa mitoitustyössä. 

  Voit jättää meille yhteydenottopyynnön etusivun yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä meiliä osoitteeseen atop@atop.fi, esittelemme mielellämme tarkemmin ominaisuutta!

  Lue lisää
 • 21.05.2023
  Atop-Tieto mukana puhtauden teknologia- ja robotiikkapäivillä 24.5.2023

  SSTL Puhtausala ry:n järjestämän tapahtuman tavoitteena on edistää uusien teknologioiden käyttöönottoa esittelemällä tapoja, kuinka robotiikkaa, tekoälyä ja muuta digitaalisuutta hyödynnetään puhtausalalla. Atop-Tiedon tuotepäällikkö ja työntutkija Sari Niinimäki luennoi tapahtumassa Keuda-talolla Keravalla klo 9.55-10:15 aiheesta: "datalla johtaminen." Tervetuloa kuulemaan ajatuksia paikan päälle tai seuraamaan esityksiä etänä.

  Lue lisää
 • 16.03.2023
  ATOPflow- toiminnanohjaus voitti Finnclean innovaatio -2023 kilpailun

  Finnclean Innovaatio 2023 -kilpailu järjestettiin Pohjoismaiden suurimman puhtausalan tapahtuman Finncleanin aikana 15.–16.3.2023 Tampereella. Kilpailussa tuotiin esille ratkaisuja, joiden avulla puhtausalaan liittyvän tuotteen tai palvelun käyttäjän elämä helpottuu tulevaisuudessa. Kilpailuun osallistui yhteensä 17 tuotetta tai palvelua.

   

  Parhaaksi innovaatioksi palkittiin Atop-Tieto Oy:n ATOPflow-toiminnanohjaus, joka mahdollistaa ylläpito-, perussiivous- ja jaksotöiden kuittaamisen, seurannan ja raportoinnin reaaliaikaisesti verkossa. Tuomariston puheenjohtaja ja Puhtausala ry:n toiminnanjohtaja Sari Mattila toteaa, että ATOPflow- toiminnanohjaus nousi muista osallistujista esiin sillä, että ohjelmisto mahdollistaa laajasti puhtausalan kaipaamat kehitysaskeleet niin teknologian kehityksen osalta kuin myös itse työn suunnittelussa, toteutuksessa ja viestinnässä.

  Tuomaristo näki ohjelmistossa myös jatkokehitysmahdollisuuksia, esimerkiksi hyödyntämällä tulevaisuudessa dataan yhdistettyä tietoa puhtaanapidettävien kohteiden robotiikasta ja muista teknologioista. Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Mattilan lisäksi, Puhtausala ry:n hallituksen puheenjohtaja Aino Aho ja Tampereen Messujen toimitusjohtaja Tuomas Räsänen.

   

  Lähde:

  SSTL Puhtausala ry. https://puhtausala.fi/yhdistys/medialle/atopflow-toiminnanohjaus-voitti-finnclean-innovaatio-2023-kilpailun. Viitattu 16.3.2023.

  Lue lisää
 • 13.03.2023
  Atop-Tiedon Sari Niinimäki luennoi Finnclean koulutuspäivillä Tampereella 16.3.2023

  Torstai 16.3.2023 klo. 10:00 Tähtien Sali, Seminaarikeskus

   

  Laatua puhtauteen - Sari Niinimäki, tuotepäällikkö, työntutkija Atop-Tieto Oy 

  Siivouksellisuuden huomioiminen rakennuksen suunnitteluvaiheessa vaikuttaa suoraan rakennuksen ylläpitokustannuksiin, sillä hankalasti siivottava tila vie enemmän aikaa. Siivouksellisuuden huomioiminen edistää hyvää laatua sekä henkilöstön ja käyttäjien hyvinvointia ja työviihtyvyyttä. Tule kuulemaan Sarin Niinimäen asiantuntevaa puheenvuoroa, miten digitaaliset ratkaisut tuovat puhtauspalvelun laadun hallintaan luotettavuutta ja varmuutta. Ja miten omavalvonnan digitekniikka saa näkyväksi puhtauspalvelujen sovitun laadun toteutumisen ja antaa monipuolista tietoa johtamisen ja suunnittelun tueksi.

   

  Ilmoittaudu mukaan: https://ssl.eventilla.com/event/K6vW8

  Lue lisää
 • 28.02.2023
  Atop-Tieto Oy mukana Finnclean messuilla 15.-16.3.2023, osasto A 48

  Finnclean messut kokoavat puhtausalan ammattilaiset maaliskuussa Tampereelle. Tervetuloa tutustustumaan osastollemme Atop-tiedon viimeisimpiin ohjelmistouutuuksiin. Tutustuttavissa ovat muun muassa uusimmat versiot siivouksen  toiminnanohjauksen- ja laadun seurannan ATOPflow- ohjelmistosta sekä työmäärälaskennan ja kohdekuvien käsittelyn ATOPs- ohjelmistosta. Samalla pääset tutustumaan myös ruokapalvelujen työmäärälaskennan ATOPr-ohjelmistoon ja kiinteistönhoidon ATOPkh- ohjelmistoon. Työmäärälaskennan ohjelmistojen tietopankit ovat jälleen täydentyneet ja kasvaneet uusilla työntutkimustiedon tuloksilla. 

   

  Ohjelmistojen lisäksi, asiantuntijamme esittelevät osastollamme laajaa Atop-Tiedon konsultointipalvelujen valikoimaa, tule tutustumaan ja keskustelemaan tarkemmin saatavilla olevista palveluista kanssamme paikan päälle. 

   

  Tervetuloa mukaan, nähdään messuilla!

  Lue lisää
 • 01.01.2023
  ATOPkh/Lite (kiinteistönhoito): peruskurssit

  Työmäärälaskenta (ATOPkh ja ATOPkhLite) 

  23.1.2024

  26.3.2024

  7.5.2024

   

  Koulutuspaikka, kurssin aikataulu 

  Atop-Tieto Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa. Kurssin aloitus klo 09.30.

   

  Kuvankäsittely (ATOPkh)

  24.1.2024

  27.3.2024

  8.5.2024

   

  Koulutuspaikka ja kurssin aikataulu 

  Atop-Tieto Oy, Perintökuja 8, 01510 Vantaa. Kurssin aloitus klo 09.00.

   

  Hinta 

  290 €/hlö/pv + alv. Kurssimaksuun sisältyy opetus, koulutusmateriaali, lounas ja kahvi. 

   

  Tiedustelut ja ilmoittautuminen

  Sähköposti: atop@atop.fi

  Puhelin: 020 786 1100

  - ilmoita sähköpostiviestissäsi se kurssi ja ajankohta, jolle olet ilmoittautumassa, laskutustietosi sekä mahdolliset ruoka-allergiat

  - ilmoittautumisaika kurssille päättyy kaksi viikkoa (14 pv) ennen kurssia

   

  Kurssien peruutusehdot

  llmoittautumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa (7 pv) ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoitetuista peruutuksista tai kurssipaikan käyttämättä jättämisestä veloitetaan täysi kurssimaksu. Noin kaksi viikkoa ennen koulutusta lähetetään osallistujille tarkemmat kurssitiedot, osallistumisvahvistus, kurssiohjelma ja saapumisohje. Atop-Tieto Oy varaa oikeuden muutoksiin.

  Lue lisää
 • 29.12.2022
  ATOPflow - sopimustöiden seuranta

  ATOPflow- ohjelmiston tuoteperhe on päivittynyt. Toiminnanohjaukseen on lisätty siivottavien kohteiden visualisointi, jossa näytetään kohdenimen vieressä, kuinka monta erikseen kuitattavaksi sovittua työtä kohteessa on erääntynyt (ns. rästissä). Toiminnallisuus helpottaa työnjohtoa kiinnittämään huomiota mahdollisiin poikkeamiin, joihin voidaan reagoida nyt entistäkin helpommin ja nopeammin.

   

  Atopin Linkedin kanavalta löydät uutta toiminnallisuutta esittelevän videon.

  Linkki videoon

  Lue lisää
 • 07.10.2022
  ATOPs välipäivitys syksy 2022

  ATOPs ohjelmistoon on päivitetty Vileda Professionalin Swep Pro -sarjan tuotteet uusilla työleveyksillä.
  Yhteensä uusia menetelmä- ja aikastandardeja löytyy nyt ohjelmasta 25 kappaletta.
  Uusina työleveyksinä nyt 65 cm ja 85 cm. 

  Välipäivityksestä on lähetetty asiakkaille sähköposti jossa on asennuslinkki.

  Työn iloa ATOP -ohjelman parissa ja mukavaa syksyä!

  Lue lisää
 • 27.09.2022 - Tytti Immonen
  Luotettava ja avoin työmäärämitoitus on kehittämisen peruspilari

  Tiedätkö Sinä mitä kohteeseen tehty työmäärämitoitus oikeasti pitää sisällään?

   

  Oletko varmistanut, että mitoitukseen valitut työmenetelmät, koneet ja välineet vastaavat niitä, jotka ovat oikeastikin kohteessa käytössä? Atop-Tieto Oy päivittää säännöllisesti ATOPs ja ATOPsLite -ohjelmistojensa tietopankkia, jotta asiakkaillamme on käytettävissä viimeisin tieto mitoitusten tekemiseen ja ylläpitämiseen. Oheisella videolla on esimerkki koulun vertailulaskennasta, jossa on laskettu 55 luokkaa, ja uusien ja vanhojen työmenetelmien eroksi tulee 27 työpäivää vuodessa. Siis kyllä – pelkästään luokkien siivouksessa valtava ero! Toinen erittäin tärkeä asia mitoittamisessa on tarkistaa kalustemäärät. Ylläpitosiivouksessa on tapahtunut vuosien varrella erittäin paljon kehitystä. Pystytkö sinä esimerkiksi tarjoamaan asiakkaallesi helposti vaihtoehdon, jossa he voisivat miettiä henkilökohtaisista roskiksista luopumista? Avoimiin ympäristöihin on tullut monenlaista erilaista jakkaraa ja paljon välilaseja, oletko huomioinut ne mitoituksessa? Atop -järjestelmiä käyttämällä tämä on mahdollista,  tehdä mitoitus luotettavasti ja läpinäkyvästi. Tämä Atop -järjestelmien tuottama laskenta on myös mahdollista käydä läpi työntekijöiden kanssa niin, että luottamus syntyy molemmille osapuolille.

   

  Suomessa lasketaan ja tehdään siivoustyön mitoittamista tällä hetkellä myös ohjelmistoilla, jotka käyttävät edelleen kokonaisstandardeja. Siinä laskennassa koodit A1/R1/76/V kätkevät sisäänsä vanhentuneita menetelmiä, jopa märkäpyyhintää. Lisäksi matemaattisesti kalusteet suhteutetaan siinä aina pinta-alaan, jolloin kalustemäärien saaminen oikeaksi ja kohteen todellisuutta vastaavaksi on mahdotonta. Atop-Tieto Oy kehitti kokonaisstandardijärjestelmän ohjelmistoihinsa jo 1980-luvulla, mutta luopui siitä uuden mitoittamistavan kehitystyön edetessä 2000-luvun alussa. Tämä yli-/alimitoittaminen kokonaisstandardeilla johtaa pahoihin vääristymiin kohdemitoituksissa. Tämän takia siivousta on esimerkiksi jouduttu tarpeettomasti harventamaan kouluissa 3x viikossa siivoukseksi.

   

  Mitoituspalvelun ostaminen ei ole yhdentekevää. Mikäli mitoitustyöhön käytetään vanhentuneita kokonaisstandardeja tai vaihtoehtoisesti avoimia ja nykyaikaisia menetelmiä, saat lopputulokseksi todella erilaisen ja poikkeavan mitoitustuloksen. Tämä ei varmasti ole toivottu tilanne, vaan on aina syytä varmistua ennen mitoitustyöhön ryhtymistä, että mitoitustyö tullaan tekemään käyttäen viimeisintä saatavilla olevaa tietoa, ja että se vastaa oikeasti kohteen todellisia olosuhteita ja vaatimuksia. Tämä varmistaa sen, että voit työn lopputuloksena oikeasti tietää, mitä tehty mitoitus pitää sisällään.  

   

  Atop -järjestelmillä mitoitat avoimesti ja voit ylpeästi seistä mitoituksen takana. Atop-Tieto Oy on kehittänyt puhtauspalveluiden mitoittamista Suomessa jo 36 vuotta. Näin toimimalla, tuemme omalta osaltamme asiakkaidemme kilpailukykyä, kasvua sekä hyvinvointia. Luotettava mitoitus on kehittämisen peruspilari.

  Lue lisää
 • 15.09.2022
  Atop-Tieto mukana Ammattikeittiöosaajat ry:n syksyn seminaarissa 12.10.2022

  Tilaisuus pidetään Kongressikeskus Paasitornissa, Paasivuorenkatu 5 A, 00530 Helsinki, kokoustila Sirkus.

  Tervetuloa tutustumaan Atop-Tiedon näyttelypisteeseen ohjelmistoihin, asiantuntijapalveluihin sekä kuulumisiin ammattikeittiöiden ruokapalveluita koskien!

  Lue lisää
 • 13.09.2022
  Atop-Tieto tarjoaa monipuolisia kiinteistönhoidon konsultointi- ja asiantuntijapalveluja

  Atop-Tiedon kiinteistönhoidon asiantuntijapalvelut kattavat ylläpidon työmäärämitoituksen ja kohdepiirustusten laatimisen sekä laadunseurannan palvelut sekä erilaiset huoltokirjapalvelut. Työntutkimus- ja mittauspalvelut täydentävät palvelukokonaisuutta. Käy tutustumassa kiinteistönhoidon asiantuntijapalveluihimme oheisen videon avulla, jossa Atop-Tiedon tuotepäällikkö Ilkka Nolvi kertoo tarkemmin tarjoamistamme palveluista sekä niiden avulla saavutettavista hyödyistä. 

   

  Linkki, josta pääset katsomaan videon:

  https://www.atop.fi/palvelut

  Lue lisää
 • 30.05.2022
  Tutustu Akaan kaupungin kokemuksiin puhtauspalveluiden mitoittamisesta yhteistyössä Atop-Tiedon kanssa

  Atop-Tiedon laaja palvelutarjonta mahdollistaa erilaisten asiantuntijapalvelujen toteuttamisen asiakasorganisaatioillemme puhtaus-, kiinteistö- ja ruokapalvelujen toimialoilla.

  Myös Akaan kaupungin ruoka- ja siivouspalvelut valitsi Atop-Tiedon asiantuntijapalvelut avustamaan kaupungin uuden hyvinvointikeskuksen puhtauspalveluiden mitoittamisessa. Käy tutustumassa videon kautta Akaan kaupungin ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Taina Matilaisen kokemuksiin toteutetuista palveluista ja yhteistyöstä Atop-Tiedon kanssa.

   

  Linkki, josta pääset lataamaan asiakaskokemusvideon:

  https://www.atop.fi/asiakkaat

   

  Lue lisää
 • 28.02.2022
  ATOP ohjelmien vuoden 2022 päivitykset on julkaistu

  ATOP ohjelmien ATOPs, ATOPsLite, ATOPkh, ATOPkhLite ja ATOPr versio 28 päivitysmeilit on lähetetty asiakkaille.

  Jos ette ole saanet päivitysmeiliä ja kaipaatte päivitysta em. ohjelmaan niin laittakaa sähköpostia atop@atop.fi

  Erityispiirteitä sisältävät asiakaskohtaiset versiopäivitykset toimitamme kevään aikana.

  Lue lisää
 • 22.11.2021
  ATOPflow- ohjelmistoon (toiminnanohjaus) uusia ominaisuuksia

  Päivityksen (11/2021) myötä ohjelmistoon on lisätty uusia ominaisuuksia.

   

  Ohjelmiston käyttäjällä on nyt mahdollisuus rajata näkyviin oman työalueensa tilat. Toiminto on käytettävissä tilojen kuittaamisessa ohjelmiston painikkeista sekä suoraan pohjakuvasta. Pohjakuvasta kuittaaminen on suosituin tapa kuitata tiloja ATOPflow -ohjelmistossa. Ohjelmisto myös näyttää värein, onko tila erääntynyt, siivottu, tarkastettu vai mahdollisesti ohitettu. Jokaisen tilan takaa saadaan myös haluttaessa näkyviin työohje.

   

  Toinen uusista ominaisuuksista perustuu pohjakuvassa tilan ympärille muodostuvaan ja näkyvään punaiseen viivaan. Viiva tulee näkyviin, jos tilassa on erääntynyt jaksotyö. Ohjelmisto myös laskee harvemmin tehtävien töiden erääntymiset ja kuittaukset, ja ne ovat näin ollen helposti todennettavissa.

   

   

  Lue lisää
 • 19.02.2021
  Hae meille Atop-Tietoon töihin

  Meille töihin? Haluaisitko työskennellä osana Atop-Tiedon huippuammattilaisten tiimiä? Atop-Tieto Oy on Suomen johtava puhtaus-, kiinteistö- ja ruokapalvelualan työntutkimustiedon sekä ammattiohjelmistojen ja asiantuntijapalvelujen tarjoaja.


  Kerro itsestäsi ja osaamisestasi, ja lähetä avoin työhakemuksesi osoitteeseen: rekry@atop.fi

  Lue lisää
 • 09.09.2020
  Ilmoittaudu ja tule mukaan ATOPr- webinaariin

  Webinaarissa esitellään mahdollisuuksia hyödyntää ohjelmistoa ns. vertailulaskentaan. ATOPr- ohjelmistolla voidaan ammattikeittiöiden ruokapalveluissa tuottaa helposti erilaisia vertailulaskelmia jonkin palvelun toteuttamiseksi hieman erilaisin menetelmin ja suoritustaajuuksin. Esimerkiksi keittiön ruokasalin siivoustöiden resurssitarpeen vaihtelua voidaan vertailulaskennan kautta arvioida silloin, kun siivoukseen tarvitaan normaalia enemmän aikaa ja huomiota (esim. korona-ajan siivous vs. normaali siivous). Webinaarit pidetään Microsoft Teams -sovelluksella, kesto on noin 30 minuuttia. Webinaarit ovat maksuttomia.


  Ajankohdat
  22.9. klo 10:00 ja klo 13:00
  6.10. klo 10:00 ja klo 13:00

  Ilmoittautuminen
  Webinaariin ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse, osoitteeseen atop@atop.fi. Ilmoita viestissä omat yhteystietosi sekä tilaisuus johon olet osallistumassa.

  Lue lisää

Työmäärä- ja kustannuslaskentaan, laadun seurantaan ja toiminnanohjaukseen

Ohjelmistojen ja tietopankkien avulla mahdollistuvat kohteisiin tarvittavan työmäärän luotettava suunnittelu, kustannuslaskenta, erilaisten palvelujen laadun seuranta sekä toiminnanohjaus. Ohjelmistoon integroitujen CAD-ominaisuuksien ansiosta, kohdepiirustukset voidaan hyödyntää osana suunnittelu- ja laskentatyötä sekä tuottaa niiden avulla projekteihin sekä visuaalista, että toimintaa ohjaavaa lisäarvoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tarjoamme myös erilaisia asiantuntijapalveluita konsultoinnista laadunseurantaan.